Boende

Lägenheterna ligger 80 meter från havet med utsikt över havet och närliggande öar,  till staden Zadar är det ca 3 km.

Till en strand med klippor och klappersten är det ca 80m, stranden och havet är idealiskt för simning, segling, dykning. 

Bekväma lägenheter för 4 personer + en eller två extra bäddar och en privat studio.

Lägenheterna består av:

Våning 1: två sovrum och ett allrum kombinerat med ett fullt utrustat kök, dusch/wc och terass med utgång till trädgård. (A/C i sovrum)

Våning 2: 2 sovrum (ett sovrum och ett sovrum kombinerat med allrum), fullt utrustat pentry, bad/wc och 2 balkonger, en med havsutsikt och den andra med morgonsol.

Våning 3 : Privat boende

Parkering är kostnadsfri på gården, grill finns och även A/C och Wi/Fi inns i lägenheterna

Trädgårdsgrill

Solnedgång vid stranden

Man kan även hitta flygresor på de större reseboknings sidorna som t.ex. Travellink och Flygresor.

Att ta sig hit:

Det finns en del lågpris flyg som flyger till Zadar t.ex. Ryan air, Croatia airlines och till närliggande flygplats Trogir/Split så flyger t.ex. Croatia airlines samt Norveigen airlines.

Hur tar man sig hit:

Soliga Kroatien


Anneli Nordkvist

Tfn:

+46(0)705642062

E-post:

En karta över Diklo där Diklo Beach är ut markerat och i det området finns The Sun. Den visar även spetsen på Gamla stan i Zadar med en sevärdhet är markerad Havsorgeln, som är värd att besöka.

Från flygplatserna:
Från Zadar är det 15 km till Diklo och
ca 90 km från flygplatsen Trogir/Split.
Från flyget tar man buss, taxi el. hyrbil

The Sun ligger i Diklo, Zadar, det tar ca. 20 minuter med taxi, från Zadars flygplats tills ni är framme i Diklo.

Villan ligger ca 80 meter från stranden som består av klappersten, det finns även en sandstrand, dit är det ca. 200 meter.

På några minuters promenad avstånd är ni framme vid mataffär och bageri samt cafér, restauranger och strandbarer.

Det finns apotek samt turistbyrå ca 800 meter bort där det också ligger ett varierat utbud av restauranger, affärer, barer mm.

Busshållplats ligger precis nedanför villan och den tar er in till Gamla stan i Zadar, det går också bra att ta en taxien taxi,Gamla stan ligger ca 3-4 km från The Sun.

Till Shoppingcenter Super Nova tar ni er med taxi och det tar ca 10 minuter, eller buss ifrån Zadar city ochså är ni där!

Det är även en fint att promenara eller cykla efter vattnet till Gamla stan och det finns ett stort utbud av restauranger, barer samt cafer där man kan sitta och vila innan man fortsätter in till Gamla stan.

The Sun

Soliga Kroatien!